Forenkling av støpte verktøy

FORENKLING AV STØPEVERKTØY
Når det gjelder produksjon, tror vi at enkelt alltid er mer effektivt, og vi gjør vårt beste for å unngå funksjoner som øker produksjonskostnadene og syklustiden.Dette inkluderer underskjæringer, bosser og hull som trenger enten etterfølgende maskinering eller uttrekkbare kjerneglider i verktøyet.De har også en tendens til å forårsake blink på utvendige overflater som fører til ekstra fjerningskostnader.

Redesign av støpeverktøy
Vårt ingeniørteam er dedikert til å skape best mulig verktøy.Så selv om du gir oss et design som tidligere ble støpt andre steder, kan vi optimere designet ditt for trykkstøpt produksjon for å bedre dekke dine forretningsbehov.

Eliminering av sekundære operasjoner
Underskjæringer under knastene danner funksjoner som hindrer delen fra å bli kastet ut av dysen.Ved å omhyggelig redesigne komponenten, kan ingeniørene våre eliminere påfølgende maskinering eller tillegg av kjerneglider som kreves i et verktøy.

Die Cast Parting Lines
Skillelinjen er linjen som er igjen på delen der to terninghalvdeler møtes.Det kan hende at delen må trimmes langs denne linjen, og trimmen må konfigureres til den og vedlikeholdes.

Våre ingeniører kan forenkle konfigurasjonen av skillelinje som vil redusere kostnadene ved produksjon og vedlikehold av trimmen.I noen tilfeller fjerner en forenklet skillelinje behovet for en oppryddingsoperasjon på utvendige overflater.

R&H samarbeider med kunder over hele verden for å bringe kundenes ideer ut i livet med de høyeste kvalitet, presisjonskonstruerte metallkomponenter på planeten.Hvis du er på utkikk etter et partnerskap for å hjelpe deg med å bruke nye verktøy og teknologier, eller hjelpe deg med å realisere designvisjonen din fullt ut, la oss hjelpe deg å flytte virksomheten din fremover, kontakt teamet vårt i dag for å få i gang samtalen.


Innleggstid: 30. august 2022